• darkblurbg

Welkom bij Bureau Guusje!

Schrijvers, journalisten en columnisten kunnen bij mijn agentschap terecht voor PR & promotie, het organiseren van optredens, agendabeheer, het acquireren en afhandelen/factureren van (commerciële) opdrachten en de bemiddeling met een uitgeverij.

Daarnaast ondersteun ik boekhandels, bibliotheken, festivals of bedrijven graag met advies in de conceptfase van een evenement met een van de schrijvers en journalisten die ik vertegenwoordig. Ook met vragen of persverzoeken voor elk van hen help ik graag.

© Merlijn Doomernik

Guusje de Vries (1986) studeerde Franse Taal & Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam en Lettres Modernes aan de Université Paris-Sorbonne. Na een aantal jaren op de PR-afdelingen van Uitgeverij Prometheus en Uitgeverij Meulenhoff te hebben gewerkt besloot ze in 2017 om haar agentschap Bureau Guusje te starten. Sindsdien heeft ze grote opdrachten gedaan voor o.a. De Bezige Bij, Nieuw Amsterdam, Ambo|Anthos, Podium, Meulenhoff en Unieboek|Het Spectrum en gewerkt met auteurs als Peter Buwalda, Tommy Wieringa, Jan Cremer, David van Reybrouck, Onno Blom, Jules Deelder, Marcel van Roosmalen, F. Starik en Renate Dorrestein.