• darkblurbg

Eva Hoeke (Krommenie, 1979) is journalist, columnist, interviewer en schrijver. Ze is een van de meest geliefde en gelezen columnisten van Volkskrant Magazine, waarin ze met humor en melancholie schrijft over het dagelijkse leven: ontroerende ontmoetingen, herkenbare gezinsperikelen en rake observaties. Ook is ze verantwoordelijk voor de rubriek ‘Eindelijk weekend’, waarvoor ze bekende Nederlanders interviewt over hun vrijetijdsbesteding, en doet ze regelmatig de grote interviews. Haar stijl van schrijven en interviewen is een mix van modern debat en vrolijke diepgraverij: kritisch wanneer het moet, warm als het kan.

Eva heeft een relatie met schrijver Marcel van Roosmalen, met wie ze het boek Als het maar niet op ons lijkt schreef, over het eerste jaar ouderschap. Daarnaast verscheen De kroeg, de stad en de man, een verzameling van haar columns voor Het Parool, en schrijft ze voor bladen als LINDA, Vogue en het Erasmus Magazine.

Eva Hoeke is o.a. te boeken voor een interviewtraining, dagvoorzitterschap, lezing of presentatie. Eva komt ook graag samen met haar geliefde Marcel van Roosmalen langs voor een unieke workshop waarin ze een parallel trekken tussen het leiden van een bedrijf en het runnen van een gezin, een communicatietraining op maat (en hoe het vooral níet moet) of het gezamenlijk presenteren van uw event. 

Klik hier voor meer informatie over Eva's schrijfcursus Columns aan de keukentafel.

Neem voor vragen of verzoeken vrijblijvend contact op via info@bureauguusje.nl / 0628406829.

© Aisha Zeijpveld