• darkblurbg

Marcel van Roosmalen (Arnhem, 1968) is journalist, columnist en (reportage)schrijver. Hij heeft een arendsoog voor het menselijk tekort en staat bekend om zijn droge humor. Zelf lacht hij nergens om. Marcel van Roosmalen is Druktemaker in De Nieuws BV op Radio 1, maker van de succesvolle podcast De Krokante Leesmap, columnist voor NOS Studio Sport en NRC Handelsblad, schrijver voor o.a. Hard Gras en De Correspondent en auteur van de #1 bestseller Theo Janssen: Marcel van Roosmalen op pad met de dikke prins (2019). Momenteel trekt hij met fotograaf des Vaderlands Jan Dirk van der Burg en Radio 1-presentator en Slimste Mens Roelof de Vries het land door met hun theatervoorstelling Dit is Nederland.

Daarnaast schreef hij Je hebt het niet van mij. Een tragikomisch verslag van een jaar Vitesse, dat werd bekroond met de Nico Scheepmaker Beker voor het beste sportboek. Zijn mooiste reportages verschenen in Het is nooit leuk als je tegen een boom rijdt en Je moet opschrijven dat hier niets gebeurt. In 2019 verscheen Het zijn de kleine dingen die het doen: Marcel van Roosmalen over zijn moeder. Marcel heeft een relatie met journalist Eva Hoeke, met wie hij het boek Als het maar niet op ons lijkt schreef over het eerste jaar ouderschap.

Marcel van Roosmalen is o.a. te boeken voor een dagvoorzitterschap, column op maat, lezing, stadssafari, workshop of het roasten van uw bedrijf. Hij komt ook graag samen met zijn geliefde Eva Hoeke langs voor een unieke workshop waarin ze een parallel trekken tussen het leiden van een bedrijf en het runnen van een gezin, een communicatietraining op maat (en hoe het vooral níet moet) of het gezamenlijk presenteren van uw event.

Neem voor vragen of verzoeken vrijblijvend contact op via info@bureauguusje.nl / 0628406829.

©Annemieke van der Togt